Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Template

Powered by Blogger

dimarts, de juny 02, 2015

L'alumnat d'informàtica construeix una estació meteorològica

Avuí l'alumnat de 4t de l'ESO: Daniel Sales, Ivan Chinarro i Alejandro Zarut, ens han exposat, en classe de Ciències Naturals de 1r. de l'ESO el seu projecte: "Estació Meteorològica a l'IES" que en breu exposaran a la UJI i que ha estat supervisat pel departament d'Informàtica

Es tracta d'un interessant projecte pe a recollit les dades meteorològiques en el centre, de manera informatitzada, en base a un aparell amb una sèrie de sensors que detecten la valocitat i direcció del vent. Així mateix integra una placa d'Arduí, que en ser de plàstic transparent, permet el pas de la llum i de la humitat per a que la placa puga recollir aquesta informació. També es composa d'un recipient informatitzat que actua de pluviòmetre junt al càlcul de la pressió atmosfèrica.

Els tres alumnes han destacat el baix cost de funcionament i de fabricació. Està cannectada a la xarxa, de manera de deixa les dades a Internet en base a tres enllaços mitjançant un servei: DevideHub que ajuda a interconnectar el món real amb internet i en ell s'emmagatzemen les dades en línia i la possibilitat de controlar l'electrònica de qualsevol tipus connectat a Internet.

Enhorabona a aquest alumnat i al professorat d'informàtica per aquesta utilitat de gran aplicació per a diversos departaments:




També et recomane:

Related Posts with Thumbnails